ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Βοηθός Φυσιοθεραπευτή, Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ, Τεχνικός Αισθητικής Ποδολογίας

30 / 11 / 2023

Καλησπέρα σας,

Σκοπός της επικοινωνίας μας είναι να σας συστήσουμε την Aegeo Spas καθώς θα θέλαμε να γνωριστούμε με στόχο μία μελλοντική συνεργασία.

Η Aegeo Spas είναι η μεγαλύτερη Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κέντρων Ευεξίας εντός ξενοδοχειακών μονάδων 4 & 5 Αστέρων,  η οποία  το 2022 απέσπασε 21 βραβεία και το 2023 απέσπασε 42 βραβεία σε παγκόσμιο επίπεδο και διακρίθηκε με τον  τίτλο “Best Spa Development Group Globally”. Η Aegeo Spas έως σήμερα έχει δραστηριότητα σε πάνω από 300 σημεία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο εταιρικό site: www.aegeospas.gr καθώς και το career site:  https://careers.aegeospas.gr/.

Γνωρίζοντας το επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης στο ίδρυμα σας θα θέλαμε να απασχολήσουμε στις ομάδες μας:

  • Σπουδαστές/Φοιτητές σας ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ (Έμμισθη) από όλες τις σχετικές ειδικότητες της Αισθητικής και Φυσιοθεραπείας (Βοηθός Φυσιοθεραπευτή, Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ, Τεχνικός Αισθητικής Ποδολογίας).
  • Αποφοίτους ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗ από όλες τις σχετικές ειδικότητες της Αισθητικής και Φυσιοθεραπείας (Βοηθός Φυσιοθεραπευτή, Τεχνικός Αισθητικής & Μακιγιάζ, Τεχνικός Αισθητικής Ποδολογίας), Διοίκησης & Οικονομίας (Management  Marketing), Hospitality & Tourism.

Θα ήταν ιδανικό σε ημερομηνία της αρεσκείας σας, να έρθουμε να σας κάνουμε μία παρουσίαση σε εσάς και τους σπουδαστές/αποφοίτους σας και να γνωριστούμε από κοντά.

Στην διάθεσή σας να οργανώσουμε και εκπαιδευτικές εκδρομές σε χώρους ευεξίας, έτσι ώστε να γνωρίσουν οι σπουδαστές σας πως λειτουργεί εύρυθμα ένα WELLNESS CENTER.

Αναμένουμε την απάντησή σας και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει την επικοινωνία και πιθανή συνεργασία μας

Με εκτίμηση,Manos Fakidaris

Talent Acquisition Specialist


6986875042, 6946120116

m.fakidaris@aegeospas.gr

143 Papanastasiou Av. 71409 Heraklion, Crete
32 Voukourestiou str. 10671 Athens
+30 2810 263 700 / +30 2810 325 053


share

Η ανακοίνωση ανήκει στην κατηγορία/ες: