Νέα & Ανακοινώσεις / Πρακτική άσκηση


Επιδοτούμενη Πρακτική Άσκηση

Καλούνται οι καταρτιζόμενοι των δημοσίων και ιδιωτικών Σχολών Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) της  χώρας, αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, που πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις συμμετοχής , να υποβάλλουν σχετική αίτηση (συνημμένη) συμπληρώνοντας με √το πρώτο πεδίο της δήλωσης … Διαβάστε περισσότερα “Επιδοτούμενη Πρακτική Άσκηση”

Δες την ανακοίνωση

12 / 02 / 2024
share

«Ειδικά προγράμματα διεξαγωγής πρακτικής άσκησης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας (ΙΕΚ)» MIS 5069416

Η Πράξη «Ειδικά προγράμματα διεξαγωγής πρακτικής άσκησης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας (ΙΕΚ)» (MIS 5069416) αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ένταξης των καταρτιζόμενων επαγγελματικής κατάρτισης, και ειδικότερα των καταρτιζόμενων ΙΕΚ, στην αγορά εργασίας μέσω της απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας με πρακτική άσκηση. Περισσότερες … Διαβάστε περισσότερα “«Ειδικά προγράμματα διεξαγωγής πρακτικής άσκησης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας (ΙΕΚ)» MIS 5069416”

Δες την ανακοίνωση

31 / 10 / 2023
share

Ειδικότητες παράλληλου Μηχανογραφικού Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά 2023-24

Καθορίστηκαν οι ειδικότητες για την εισαγωγή καταρτιζόμενων στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ, Λαγκαδά  οι οποίες θα συμπεριληφθούν στο Παράλληλο Μηχανογραφικό. 1. Ο υποψήφιος δεν έχει περιορισμό στο πλήθος επιλογών Σ.Α.Ε.Κ. και ειδικοτήτων που δύναται να επιλέξει κατά τη συμπλήρωση του Παράλληλου Μηχανογραφικού … Διαβάστε περισσότερα “Ειδικότητες παράλληλου Μηχανογραφικού Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά 2023-24”

Δες την ανακοίνωση

25 / 07 / 2023
share

Παράταση επιδοτούμενης πρακτικής άσκησης υπό προϋποθέσεις

Παρακαλούμε να ενημερωθείτε σχετικά με την, υπό προϋποθέσεις, παράταση της επιδότησης Πρακτικής Άσκησης. “Κατά εξαίρεση οι πρακτικά ασκούμενοι με ειδικότητες σχετικές με τα τουριστικά επαγγέλματα, οι οποίοι ξεκίνησαν την πρακτική τους άσκηση κατά τους θερινούς μήνες του 2022 λόγω ειδικότητας, … Διαβάστε περισσότερα “Παράταση επιδοτούμενης πρακτικής άσκησης υπό προϋποθέσεις”

Δες την ανακοίνωση

16 / 06 / 2023
share

Ειδικά προγράμματα διεξαγωγής πρακτικής άσκησης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας (ΙΕΚ)

Ξεκίνησε η υλοποίηση της Πράξης: «Ειδικά προγράμματα διεξαγωγής πρακτικής άσκησης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας (ΙΕΚ)» (MIS 5069416) για 2.000 εκπαιδευόμενους από δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και ιδιωτικά ΙΕΚ, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την πρακτική … Διαβάστε περισσότερα “Ειδικά προγράμματα διεξαγωγής πρακτικής άσκησης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας (ΙΕΚ)”

Δες την ανακοίνωση

23 / 03 / 2023
share

Barista, Βοηθός Σερβιτόρου, Σερβιτόρος σε Eστιατόρια & Μπαρ

Ο όμιλος Aldemar Resorts, σας προσκαλεί να ξεκινήσετε την καριέρα σας και να εργαστείτε επαγγελματικά, για τη σεζόν 2023στα ξενοδοχεία του Ομίλου και συγκεκριμένα: στην Κρήτη (Λιμένας Χερσονήσου) στο Knossos Royal***** Beach Resort και στη Δ. Πελοπόννησο (Πύργος Ηλείας) στο … Διαβάστε περισσότερα “Barista, Βοηθός Σερβιτόρου, Σερβιτόρος σε Eστιατόρια & Μπαρ”

Δες την ανακοίνωση

24 / 01 / 2023
share

ZHTΕΙTAI ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ – ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΛΛΉΝΗ – ΣΟΥΝΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ  ΜΥΚΟΝΟ_

ΣΕΖΟΝ 2023 ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* & 5* Εισαγωγικό κείμενο: Η Partner Hotel Α.Ε. είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Housekeeping σε ξενοδοχεία 4* και 5*. Κατέχει πάνω από 36 χρόνια συνδυαστικής εμπειρίας και γνώσης στον τομέα … Διαβάστε περισσότερα “ZHTΕΙTAI ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ – ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΛΛΉΝΗ – ΣΟΥΝΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ  ΜΥΚΟΝΟ_”

Δες την ανακοίνωση

24 / 01 / 2023
share

Ionian Hotels 

Ο όμιλος ξενοδοχείων Ionian Hotels ψάχνει για μαθητές στις θέσεις πρακτικής στις ειδικότητες 1. Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef) και 2. Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας για τα ξενοδοχεία του σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο. Επικοινωνία και βιογραφικά στο reservationsipsosdimare@ionian-hotels.com  Παναγιώτης ΜπουρελάκηςAssistant ManagerPhone +302661093888Web www.ionian-hotels.comEmail amalia@ionian-hotels.comreservationsipsosdimare@ionian-hotels.comΔασσιά, … Διαβάστε περισσότερα “Ionian Hotels “

Δες την ανακοίνωση

24 / 01 / 2023
share

Ενημέρωση σχετικά με την πρακτική άσκηση  των σπουδαστών μας

Α. ΠΡΟΣΟΧΗ! Την 1η εβδομάδα κάθε μηνά από τις 16:00-19:00, όλοι/ες οι καταρτιζόμενοι/ες θα πρέπει να προσκομίζουν για έλεγχο στο γραφείο πρακτικής το Βιβλίο Πρακτικής τους συμπληρωμένο. Β. Ενημερώνουμε όλους τους/τις καταρτιζόμενους/ες ότι όταν ολοκληρώνουν την πρακτική τους, οφείλουν να … Διαβάστε περισσότερα “Ενημέρωση σχετικά με την πρακτική άσκηση  των σπουδαστών μας”

Δες την ανακοίνωση

16 / 01 / 2023
share

Απογευματινή λειτουργία από 1 Σεπτεμβρίου 2022

Από την 1η Σεπτεμβρίου έως και την 30η Ιουνίου η Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά θα λειτουργεί με απογευματινό ωράριο. Ώρες εξυπηρέτησης κοινού 14:00-18:00 Η Γραμματεία της Σ.Α.Ε.Κ. θα εξυπηρετεί το κοινό κατά προτίμηση ηλεκτρονικά. Αιτήσεις για χορήγηση βεβαιώσεων, πιστοποιητικών κ.λπ. θα μπορούν να υποβάλλονται: μέσω … Διαβάστε περισσότερα “Απογευματινή λειτουργία από 1 Σεπτεμβρίου 2022”

Δες την ανακοίνωση

29 / 08 / 2022
share

Παράταση ολοκλήρωσης πρακτικής άσκησης για παλιούς σπουδαστές έως τέλους του 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από το Τμήμα Α΄ Οργάνωσης και Εφαρμογής Επαγγελματικής Κατάρτισης:  «Στην παρ. 31 του άρθρου 169 του ν. 4763/2020 (Α’ 254), περί μεταβατικών διατάξεων, η αναφορά στο έτος 2022, έως το τέλος του οποίου υποχρεούνται οι καταρτιζόμενοι/ες των Ινστιτούτων Επαγγελματικής … Διαβάστε περισσότερα “Παράταση ολοκλήρωσης πρακτικής άσκησης για παλιούς σπουδαστές έως τέλους του 2024”

Δες την ανακοίνωση

28 / 07 / 2022
share