Νέα & Ανακοινώσεις / Επισκέψεις


Θεσσαλονίκης τοπόσημα

Τη Δευτέρα 11/12/23 οι σπουδαστές του τμήματος ” Τουριστικός Συνοδός”, με πρωτοβουλία της εκπαιδεύτριας κας Χασιώτη Αγγελικής, παρουσίασαν εργασίες μνημείων και αξιοθεατων της πολης μας που αποτελούν “τοπόσημα”  : 1ο Επταπυργίο ( Γεντί Κουλέ), 2ο Πύργος Αλύσεως, 3ο Βυζαντινά Τείχη, … Διαβάστε περισσότερα “Θεσσαλονίκης τοπόσημα”

Δες την ανακοίνωση

28 / 05 / 2024
share

Τεχν. Μηχανοτρονικής – ΣΤΑΘΗΣ Σ. και Ν.

Εκπαιδευτική επίσκεψη Τεχνικών Μηχανοτρονικής, Β’ εξ. την 22/04/2024 στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο αυτοκινήτων FORD Στάθης & Ν στο μάθημα Πρακτική εφαρμογή στην ειδικότητα. Εκπαιδευτής: Καγιογλίδης Ευστράτιος.

Δες την ανακοίνωση

19 / 04 / 2024
share

Μύλοι Ροδιάς Α.Ε.

Ευχαριστούμε τους Μύλους Ροδιάς Α.Ε., από τα Γρεβενά, για την επίδειξη που πραγματοποίησαν στο τμήμα Τεχνικός Αρτοποιΐας Ζαχαροπλαστικής, Β’ εξάμηνο. Ευχαριστούμε επίσης τον εκπαιδευτή κ. Αλεξιάδη Νικόλαο για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Δες την ανακοίνωση

19 / 04 / 2024
share

Logistics 2 – Helexpo

Στιγμιότυπα από την εκπαιδευτική επίσκεψη των τμημάτων Στέλεχος Υπηρεσιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics) Β’ και Δ’ εξ. Εκπαιδεύτριες κ.κ. Ιασονίδου Δήμητρα, Μπίσμπα Όλγα.

Δες την ανακοίνωση

18 / 04 / 2024
share

Επίσκεψη στο Momus – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Οι σπουδάστριες της ειδικότητας Ειδικός Αισθητικής Τέχνης & Τέχνης του Μακιγιάζ επισκέφτηκαν, με την εκπαιδεύτρια κα. Κετικίδου Μαρία, το Μουσείο Momus – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, όπου συμμετείχαν σε μια σειρά από δράσεις: συζήτηση, ελεύθερη παρατήρηση, εικαστικούς, μουσικούς και φωτογραφικούς πειραματισμούς, … Διαβάστε περισσότερα “Επίσκεψη στο Momus – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης”

Δες την ανακοίνωση

18 / 04 / 2024
share

Τοπόσημα της πόλης μου

Φωτογραφικό υλικό από το project “Τοπόσημα της πόλης μου”, εκπαιδεύτρια κα Χασιώτη. Παρουσιάσεις των σπουδαστών της ειδικότητας “Τουριστικός Συνοδός” στα εξής σημεία ενδιαφέροντος:1ο εκκλησία Δώδεκα Αποστόλων, 2ο Λουτρά Φοίνιξ, 3ο Πλατεία Δημοκρατίας ή Βαρδαρίου, 4ο ‘Αγαλμα βασιλιά Κωνσταντίνου στην Πλατεία, … Διαβάστε περισσότερα “Τοπόσημα της πόλης μου”

Δες την ανακοίνωση

09 / 04 / 2024
share

Επίσκεψη στο Athos Travel

Οι καταρτιζόμενοι/ες της ειδικότητας “Τουριστικός Συνοδός” με την εκπαιδεύτρια κα Χασιώτη πραγματοποίησαν επίσκεψη και συζήτηση με τον General Manager κ. Γιώργο Λαγό της επιχείρησης Tour Operator “Athos Travel”  με όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες και τα καινοτόμα προγράμματα που δημιουργεί και … Διαβάστε περισσότερα “Επίσκεψη στο Athos Travel”

Δες την ανακοίνωση

09 / 04 / 2024
share

Επίσκεψη στο Mentor Travel

Από την εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας “Τουριστικός Συνοδός”, με την εκπαιδεύτρια κα Χασιώτη  στο Τουριστικό Γραφείο Mentor Travel και την ξενάγηση στα τμήματα του γραφείου όπου οι σπουδαστές γνώρισαν την οργανωτική δομή της επιχείρησης και συζήτησαν με τον Sales Manager … Διαβάστε περισσότερα “Επίσκεψη στο Mentor Travel”

Δες την ανακοίνωση

09 / 04 / 2024
share

Επίσκεψη στο ΓΕΜΗ

 Στα πλαίσια των μαθημάτων “ΔΙΚΑΙΟ ΙΙ”  και “ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ” πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη την Τρίτη 2-4-2024 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης από το τμήμα της ειδικότητας “LOGISTICS”, Β΄εξάμηνο, με συνοδούς εκπαιδεύτριες την κ.Μαρία Παπαδοπούλου, την κ. Δήμητρα Ιασονίδου … Διαβάστε περισσότερα “Επίσκεψη στο ΓΕΜΗ”

Δες την ανακοίνωση

09 / 04 / 2024
share

Τουριστικό γραφείο Open Ways

Φωτογραφικό υλικό από την εκπαιδευτική επίσκεψη των καταρτιζομένων της ειδικότητας “Τουριστικός Συνοδός”, με την εκπαιδεύτρια κα Χασιώτη, στο Τουριστικό Γραφείο “Open Ways” . H εταιρία Open Ways σχεδιάζει ταξιδιωτικές υπηρεσίες διεθνών προδιαγραφών με το πλεονέκτημα της τοπικής εξειδίκευσης. Προσφέρονται υπηρεσίες … Διαβάστε περισσότερα “Τουριστικό γραφείο Open Ways”

Δες την ανακοίνωση

09 / 04 / 2024
share

Τουριστικοί συνοδοί εν δράσει

Προσομοίωση περιηγητικής διαδρομής  που περιελάμβανε τα εξής σημεία ενδιαφέροντος: Πλατεία Αριστοτέλους, Μπέη Χαμάμ, Μπεζεστένι, Αγορά Μοδιάνο, Γιουχαντί Χαμάμ, Άγιος Μηνάς, Στοά Μαλακοπής, Πλατεία Χρηματιστηρίου, Καθολική εκκλησία , Οθωμανική Τράπεζα (Κρατικό Ωδείο σήμερα).Παρουσιάσεις Σπουδαστών. 

Δες την ανακοίνωση

09 / 04 / 2024
share

Φαρμακευτική ΑΠΘ

Από την επίσκεψη  των καταρτιζομένων της ειδικότητας Βοηθός Φαρμακείου στη Φαρμακευτική ΑΠΘ, με τους εκπαιδευτές κ. Κατωπόδη Κωνσταντίνο και κ. Σαραφίδου Λαμπρινή.

Δες την ανακοίνωση

09 / 04 / 2024
share

 Dust and Cream

 Επίσκεψη  των καταρτιζομένων της ειδικότητας Βοηθός Φαρμακείου στην παραγωγική μονάδα της Εταιρίας καλλυντικών Dust and Cream, με τους εκπαιδευτές κα Καρακασίδου Παναγιώτα και κ. Ευστρατίου Απόστολο.

Δες την ανακοίνωση

09 / 04 / 2024
share

Στην Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά με αστικό λεωφορείο

Η γραμμή αστικής συγκοινωνίας που κάνει στάση ακριβώς έξω από η Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά, είναι το λεωφορείο 83Τ (γραμμή ΟΑΣΘ που εξυπηρετείται από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης). Το μεσημέρι 13:20, 13:32 ξεκινούν 2 δρομολόγια από τον τερματικό σταθμό που βρίσκεται πλησίον του … Διαβάστε περισσότερα “Στην Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά με αστικό λεωφορείο”

Δες την ανακοίνωση

27 / 07 / 2023
share

Ειδικότητες παράλληλου Μηχανογραφικού Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά 2023-24

Καθορίστηκαν οι ειδικότητες για την εισαγωγή καταρτιζόμενων στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ, Λαγκαδά  οι οποίες θα συμπεριληφθούν στο Παράλληλο Μηχανογραφικό. 1. Ο υποψήφιος δεν έχει περιορισμό στο πλήθος επιλογών Σ.Α.Ε.Κ. και ειδικοτήτων που δύναται να επιλέξει κατά τη συμπλήρωση του Παράλληλου Μηχανογραφικού … Διαβάστε περισσότερα “Ειδικότητες παράλληλου Μηχανογραφικού Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά 2023-24”

Δες την ανακοίνωση

25 / 07 / 2023
share

Επίσκεψη του Δ’ εξ. Μηχανοτρονικής στην εταιρεία Καραμπάσης Φ. & ΣΙΑ (υπ/μα Λαγκαδά)

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αιγίδη Α. και το προσωπικό για την πολύ ενδιαφέρουσα, επικοδομική και κατατοπιστική ξενάγηση στους χώρους της εταιρείας ανταλλακτικών Καραμπάσης Φ. & ΣΙΑ στο υποκατάστημα Λαγκαδά.

Δες την ανακοίνωση

15 / 06 / 2023
share

Δωρεά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λαγκαδά

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες της ειδικότητας Βοηθός Φαρμακείου, Β’ εξ. της Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά, με πρωτοβουλία των εκπαιδευτών κας Τσιρούλη Βενετίας, του κ. Γκαρμπούνη Δημήτριο και του κ. Ευστρατίου Απόστολου και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση της Σ.Α.Ε.Κ., προχώρησαν στη δωρεά … Διαβάστε περισσότερα “Δωρεά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λαγκαδά”

Δες την ανακοίνωση

11 / 05 / 2023
share

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας Γραμματέων στην Άρσις

Η ΑΡΣΙΣ είναι κοινωνική μη κυβερνητική οργάνωση που δραστηριοποιείται από το 1992 για την υποστήριξη των παιδιών και των νέων και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους. Ευχαριστούμε τα στελέχη της Άρσις για τη θερμή υποδοχή των καταρτιζομένων της ειδικότητας Γραμματείς Ανωτέρων … Διαβάστε περισσότερα “Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας Γραμματέων στην Άρσις”

Δες την ανακοίνωση

10 / 05 / 2023
share

Επίσκεψη στην εταιρεία PROVIL

Με πρωτοβουλία του υπεύθυνου πρακτικής της Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά κου Τζήκα Γεωργίου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των καταρτιζομένων της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας, Β’ και Δ’ εξαμήνου, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας PROVIL, όπου είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σεμινάριο μαγειρικής … Διαβάστε περισσότερα “Επίσκεψη στην εταιρεία PROVIL”

Δες την ανακοίνωση

04 / 05 / 2023
share