Νέα & Ανακοινώσεις / Εκδηλώσεις


Διάχυση μαθησιακών αποτελεσμάτων Erasmus+ 2023-24

     Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ της  Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά, και αφορούσε 3 ροές με 30 καταρτιζόμενους/ες των ειδικοτήτων του Δ΄ εξαμήνου :   Η 1η Ροή με συμμετοχή των σπουδαστών της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού … Διαβάστε περισσότερα “Διάχυση μαθησιακών αποτελεσμάτων Erasmus+ 2023-24”

Δες την ανακοίνωση

04 / 06 / 2024
share

ο κ. Βούτσινος Γ. Γενικός Γραμματέας Ε.Ε.Κ.&Δ.Β.Μ. στη Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά

Σήμερα 24-04-2024 πραγματοποιήθηκε στη Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά συνάντηση – ενημέρωση  με τον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. κ. Γεώργιο Βούτσινο. Τον Γενικό Γραμματέα Ε.Ε.Κ.&Δ.Β.Μ. συνόδευαν  η κα Κωνσταντίνα Πισλή, Διευθύντρια του ιδιαίτερου γραφείου του, και … Διαβάστε περισσότερα “ο κ. Βούτσινος Γ. Γενικός Γραμματέας Ε.Ε.Κ.&Δ.Β.Μ. στη Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά”

Δες την ανακοίνωση

24 / 04 / 2024
share

Μύλοι Ροδιάς Α.Ε.

Ευχαριστούμε τους Μύλους Ροδιάς Α.Ε., από τα Γρεβενά, για την επίδειξη που πραγματοποίησαν στο τμήμα Τεχνικός Αρτοποιΐας Ζαχαροπλαστικής, Β’ εξάμηνο. Ευχαριστούμε επίσης τον εκπαιδευτή κ. Αλεξιάδη Νικόλαο για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Δες την ανακοίνωση

19 / 04 / 2024
share

Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας

Η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτές/τριες και οι σπουδαστές/τριες ευχαριστούμε θερμά τον Executive Chef: Αντώνη Συμεντεριάδη, Αναπληρωτή Γραμματέα της ΛΑΕΓ, για την ενημέρωση σχετικά με την ελληνική γαστρονομία, στα τμήματα Μαγειρικής Τέχνης της Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά και τίμησε με την παρουσία του το … Διαβάστε περισσότερα “Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας”

Δες την ανακοίνωση

13 / 03 / 2024
share

Στιγμιότυπα από το σεμινάριο “Τεχνικές Εύρεσης Εργασίας”

Ευχαριστούμε θερμά τις κ.κ. Γραμματικοπούλου Μαρία και Βογιατζή Μαρία, καθώς και την Actionaid για την ενδιαφέρουσα παρουσίαση και τη διαφωτιστική συζήτηση με τους/τις καταρτιζόμενους/ες που ακολούθησε.

Δες την ανακοίνωση

21 / 12 / 2023
share

EURICE Εκπαιδευτικό σεμινάριο

Επιλέγουμε ευρωπαϊκό ρύζι για ένα βιώσιμο περιβάλλον Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο «Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης της βιώσιμης παραγωγής ρυζιού στην Ελλάδα και την Ισπανία» διοργανώθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Δημόσιο Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά (16-11-2023) για το δυναμικό κοινό της επόμενης … Διαβάστε περισσότερα “EURICE Εκπαιδευτικό σεμινάριο”

Δες την ανακοίνωση

29 / 11 / 2023
share

Στην Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά με αστικό λεωφορείο

Η γραμμή αστικής συγκοινωνίας που κάνει στάση ακριβώς έξω από η Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά, είναι το λεωφορείο 83Τ (γραμμή ΟΑΣΘ που εξυπηρετείται από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης). Το μεσημέρι 13:20, 13:32 ξεκινούν 2 δρομολόγια από τον τερματικό σταθμό που βρίσκεται πλησίον του … Διαβάστε περισσότερα “Στην Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά με αστικό λεωφορείο”

Δες την ανακοίνωση

27 / 07 / 2023
share

Ειδικότητες παράλληλου Μηχανογραφικού Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά 2023-24

Καθορίστηκαν οι ειδικότητες για την εισαγωγή καταρτιζόμενων στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ, Λαγκαδά  οι οποίες θα συμπεριληφθούν στο Παράλληλο Μηχανογραφικό. 1. Ο υποψήφιος δεν έχει περιορισμό στο πλήθος επιλογών Σ.Α.Ε.Κ. και ειδικοτήτων που δύναται να επιλέξει κατά τη συμπλήρωση του Παράλληλου Μηχανογραφικού … Διαβάστε περισσότερα “Ειδικότητες παράλληλου Μηχανογραφικού Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά 2023-24”

Δες την ανακοίνωση

25 / 07 / 2023
share

Δωρεά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λαγκαδά

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες της ειδικότητας Βοηθός Φαρμακείου, Β’ εξ. της Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά, με πρωτοβουλία των εκπαιδευτών κας Τσιρούλη Βενετίας, του κ. Γκαρμπούνη Δημήτριο και του κ. Ευστρατίου Απόστολου και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση της Σ.Α.Ε.Κ., προχώρησαν στη δωρεά … Διαβάστε περισσότερα “Δωρεά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λαγκαδά”

Δες την ανακοίνωση

11 / 05 / 2023
share

Επίσκεψη στην εταιρεία PROVIL

Με πρωτοβουλία του υπεύθυνου πρακτικής της Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά κου Τζήκα Γεωργίου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των καταρτιζομένων της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας, Β’ και Δ’ εξαμήνου, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας PROVIL, όπου είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σεμινάριο μαγειρικής … Διαβάστε περισσότερα “Επίσκεψη στην εταιρεία PROVIL”

Δες την ανακοίνωση

04 / 05 / 2023
share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου ηλεκτροκίνησης αποτελεί πρωτοβουλία της Σ.Α.Ε.Κ. ΛΑΓΚΑΔΑμε σκοπό να ενημερώσει, να εμπλουτίσει με γνώσεις, και να εξοικειώσει τους σπουδαστές μας, με τις νέες πρακτικές των ΑΠΕ και της ηλεκτροκίνησης. Με την πρωτοβουλία του αυτή, η Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκάδα πρωτοπορεί αλλά … Διαβάστε περισσότεραΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ

Δες την ανακοίνωση

17 / 03 / 2023
share

EURICE Εκπαιδευτικό σεμινάριο

Επιλέγουμε ευρωπαϊκό ρύζι για ένα βιώσιμο περιβάλλον Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο «Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης της βιώσιμης παραγωγής ρυζιού στην Ελλάδα και την Ισπανία» διοργανώθηκε την Τρίτη 7-3-2023 εκπαιδευτικό σεμινάριο στο ΔΙΕΚ Λαγκαδά για το δυναμικό κοινό … Διαβάστε περισσότεραEURICE Εκπαιδευτικό σεμινάριο

Δες την ανακοίνωση

09 / 03 / 2023
share