Νέα & Ανακοινώσεις / Δημιουργίες καταρτιζομένων

Οι αναρτήσεις που προβάλουν την εκπαιδευτική διαδικασία και τα αποτελέσματα αυτής


Τεχν. Ζαχαροπλαστικής Τέχνης Γ’ εξάμηνο – Γαλλικά

 Ακολουθούν οι εργασίες των σπουδαστών, ενδεικτικά,  του τμήματος ζαχαροπλαστικής Γ’ εξάμηνο στο μάθημα Γαλλικά. Συγχαίρουμε τους/τις σπουδαστές/τριες και ευχαριστούμε την εκπαιδεύτρια κα Καλαμακίδου για την τεχνική επιμέλεια.

Δες την ανακοίνωση

08 / 01 / 2024
share

Χρόνια Πολλά

Το ΔΙΕΚ Λαγκαδά θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024. Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!

Δες την ανακοίνωση

22 / 12 / 2023
share

Ειδικότητες παράλληλου Μηχανογραφικού Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά 2023-24

Καθορίστηκαν οι ειδικότητες για την εισαγωγή καταρτιζόμενων στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ, Λαγκαδά  οι οποίες θα συμπεριληφθούν στο Παράλληλο Μηχανογραφικό. 1. Ο υποψήφιος δεν έχει περιορισμό στο πλήθος επιλογών Σ.Α.Ε.Κ. και ειδικοτήτων που δύναται να επιλέξει κατά τη συμπλήρωση του Παράλληλου Μηχανογραφικού … Διαβάστε περισσότερα “Ειδικότητες παράλληλου Μηχανογραφικού Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά 2023-24”

Δες την ανακοίνωση

25 / 07 / 2023
share

Τα ηλεκτρονικά παραμύθια είναι έτοιμα και σας τα παρουσιάζουμε

Μετά από τέσσερις εβδομάδες συνεργατικής και δημιουργικής προσπάθειας τα παραμύθια είναι έτοιμα! Συγχαρητήρια στις καταρτιζόμενες του Δ΄εξαμήνου της ειδικότητας Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων που σχεδίασαν, χρωμάτισαν και έντυσαν με τη φωνή τους τρία κλασσικά παραμύθια. Ευχαριστούμε θερμά τον εκπαιδευτή της Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά … Διαβάστε περισσότερα “Τα ηλεκτρονικά παραμύθια είναι έτοιμα και σας τα παρουσιάζουμε”

Δες την ανακοίνωση

01 / 05 / 2023
share

Β. Βρεφονηπιοκόμων- Συγγραφή Ηλεκτρονικού Παραμυθιού

-Μπορεί το παραμύθι να είναι ηλεκτρονικό; -Φυσικά και μπορεί. Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί με στιγμιότυπα από τη διαδικασία δημιουργίας ηλεκτρονικού παραμυθιού που μοιράστηκε μαζί μας ο υπεύθυνος εκπαιδευτής κ. Γιώργος Φαρμάκης. Τον ευχαριστούμε για το workshop που ετοίμασε και … Διαβάστε περισσότερα “Β. Βρεφονηπιοκόμων- Συγγραφή Ηλεκτρονικού Παραμυθιού”

Δες την ανακοίνωση

04 / 04 / 2023
share

Δημιουργίες των καταρτιζομένων μας Τεχν. Εφαρμογών Πληροφορικής (2021Β)

Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 έγινε η παρουσίαση των εργασιών των καταρτιζομένων του τμήματος Τεχνικών Εφαρμογών Πληροφορικής, Α’  Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά  Στα πλαίσια του μαθήματος, οι σπουδαστές μας σχεδίασαν και υλοποίησαν δυναμικούς ιστοχώρους βασισμένους στο δημοφιλές λογισμικό wordpress μέσω της πλατφόρμας wordpress.com … Διαβάστε περισσότερα “Δημιουργίες των καταρτιζομένων μας Τεχν. Εφαρμογών Πληροφορικής (2021Β)”

Δες την ανακοίνωση

02 / 02 / 2022
share