Διάχυση μαθησιακών αποτελεσμάτων Erasmus+ 2023-24

04 / 06 / 2024

     Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ της  Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά, και αφορούσε 3 ροές με 30 καταρτιζόμενους/ες των ειδικοτήτων του Δ΄ εξαμήνου :  

  • Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής
  • Βοηθός Φαρμακείου
  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης και Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής.

Η 1η Ροή με συμμετοχή των σπουδαστών της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής», πραγματοποιήθηκε από 01-03-2024 έως 16-03-2024 για 16 ημέρες στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), με εταίρο υποδοχής την εταιρεία STEP UP LEVEL, LDA.

Η 2η Ροή με συμμετοχή των σπουδαστών της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου», πραγματοποιήθηκε από 23-03-2024 έως 07-04-2024 για 16 ημέρες στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας, μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), με εταίρο υποδοχής την εταιρεία EPD – EUROPEAN PROJECTS DEVELOPMENT UNIPESSOAL LDA.

Η 3η Ροή με συμμετοχή των σπουδαστών των ειδικοτήτων «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης και Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής», πραγματοποιήθηκε από 13-05-2024 έως 28-05-2024 για 16 ημέρες στην Ρίγα της Λετονίας, μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), με εταίρο υποδοχής την εταιρεία RAIRA SIA.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε πρακτική άσκηση των καταρτιζόμενων σε Ινστιτούτα Αισθητικής της Βαρκελώνης, Φαρμακεία της Λισαβόνας, Εστιατόρια και Ζαχαροπλαστεία  της Ρίγας.

Επίσης έγιναν και πολιτιστικές επισκέψεις στις παραπάνω πόλεις, που έδωσαν την ευκαιρία στους καταρτιζόμενους να γνωρίσουν ενδιαφέροντα μέρη, αξιοθέατα, τουριστικά και ιστορικά.

  Η Σ.Α.Ε.Κ. Λαγκαδά  υλοποιεί εδώ και χρόνια Ευρωπαϊκά προγράμματα που προσδίδουν προστιθέμενη αξία και πολλαπλά οφέλη τόσο στους συμμετέχοντες/σες όσο και στο προσωπικό του φορέα μας.


share

Η ανακοίνωση ανήκει στην κατηγορία/ες: